Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Recep Erdogan vine cu o teorie șoc: Cristiano Ronaldo a fost pedepsit pentru că a susținut cauza Palestinei

www.digisport.ro
cristiano ronaldo

Recep Tayyip Erdogan, cel care conduce Turcia de 20 de ani ca prim-ministru și președinte, sugerează că Cristiano Ronaldo ar fi fost sancționat și trimis pe banca de rezerve a Portugaliei, la Campionatul Mondial, pentru că ar susține cauza Palestinei, notează Gsp.ro.

Recep Tayyip Erdogan, 68 de ani, care conduce Turcia cu mână de fier de două decenii, ca premier și președinte, le-a vorbit studenților de la universitatea Atatürk din Erzurum și despre fotbal, oprindu-se la Campionatul Mondial și referindu-se mai ales la Cristiano Ronaldo.

Liderul turc, pasionat de fotbal, prezent și la finala turneului din Qatar, a găsit o explicație surprinzătoare a deciziei lui Fernando Santos, fostul selecționer portughez, de a-l trece rezervă pe Cristiano și de a-l folosi doar în repriza secundă în meciurile eliminatorii. Din minutul 73 la 6-1 cu Elveția, în „optimi", și din minutul 51 la 0-1 cu Maroc, în „sferturi".

„L-au irosit pe Ronaldo. Din păcate, Ronaldo a fost pedepsit politic la Mondial. Să folosești un asemenea jucător 15 minute, o jumătate de oră... I-ai luat toată energia, l-ai distrus mental", a declarat Erdoğan, care a sugerat și motivul sancționării căpitanului: „Ronaldo a sprijinit cauza Palestinei".

Totuși, site-ul televiziunii Al-Jazeera a dezmințit legătura lui Cristiano cu Palestina: „Cristiano Ronaldo nu a făcut nicio declarație publică despre conflictul Israel - Palestina". Amintind că, în 2019, s-a speculat că portughezul ar fi donat 1,5 milioane de euro Palestinei, dar agentul său a negat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.