Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Recep Tayyip Erdogan și-a prezentat, înaintea alegerilor de duminică, proiectele de dezvoltare la mai multe mitinguri din Istanbul

BILD
Recep Tayyip Erdogan

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a participat vineri, la Istanbul, la mai multe mitinguri în perspectiva alegerilor prezidenţiale şi parlamentare de duminică, în condiţiile în care viitorul politic al şefului statului turc este pentru prima dată sub semnul întrebării, relatează dpa, informează Agerpres.

Într-un discurs electoral rostit în Kartal, un district situat pe partea asiatică a metropolei turce, Erdogan a prezentat proiectele de dezvoltare promovate de administraţia de la Ankara.

''Mai avem o zi, suntem pregătiţi să mergem din uşă în uşă? Am încredere în poporul meu, îmi iubesc poporul, care duminică va da opoziţiei răspunsul potrivit'', a spus şeful statului turc.

Vezi și: Președintele Sloveniei e decis să pună capăt crizei politice: Janez Jansa a fost somat de șeful statului să formeze rapid guvernul

Erdogan a ajuns joi seară la noul aeroport din Istanbul, ce va fi dat în folosinţă în octombrie anul acesta, despre care preşedintele turc a spus că va fi cel mai mare din lume, cu 105 milioane de pasageri anual.

''De ce acest aeroport nu ar putea fi numit Recep Tayip Erdogan?'', a declarat, într-un interviu pentru agenţia de presă Anadolu, ministrul turc al transporturilor Ahmet Arslan, care a precizat că numele aeroportului va fi decis de însuşi preşedintele ţării.

Principalul aeroport din Istanbul se numeşte 'Mustafa Kemal Ataturk', în memoria fondatorului Turciei moderne.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.