Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Recep Tayyip Erdogan îi dă LOVITURA DECISIVĂ lui Vladimir Putin: Anunțul făcut în Ucraina

putin erdogan

Ankara nu va recunoaşte anexarea Crimeei de către Rusia, a promis preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan într-o vizită în Ucraina, relatează The Associated Press.

Turcia va continua să susţină suveranitatea şi integritatea teritorială a Ucrainei, a subliniat Erdogan luni, în cadrul acestei vizite, scrie news.ro.

Citește și: A redus reușita Simonei la bani: Cine este senatoarea care nu s-a bucurat pentru Halep și ce mesaj rece a avut

Rusia şi Ucraina sunt implicate într-un aprig război, după ce Moscova a anexat Peninsula ucraineană Crimeea şi îi susţine pe rebelii separatişti proruşi în Donbas, în estul Ucrainei.

Ankara va continua să urmărească situaţia tătarilor în Crimeea, a declarat Erdogan, care a mulţumit Ucrainei că le apără drepturile.

Citește și: Mihai Tudose a fost scos din sărite: ”Și-au bătut joc de România, dacă vor mai greși o dată, voi reacționa violent”

Activişti tătari din Crimeea se plâng de faptul că drepturile acestui grup etnic turcic sunt încălcate după anexarea regiunii ucrainene de la Marea Neagră.

Erdogan a făcut aceste declaraţii în contextul în care caută o îmbunătăţire a relaţiilor cu Rusia, cu care cooperează în stabilirea unor zone de ”dezescaladare” în Siria.

Citește și: Situație fără precedent în România: Primarul s-a crucit când a realizat ce salariu uluitor a primit o fostă secretară .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.