Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Recidivă la Primăria Sectorului 5: Cristian Olteanu, presedintele PNL Sector 5 acuză ILEGALITĂȚI repetate

primaria sector 5

Nu doar că Sectorul 5 este cel mai vitregit din București, cu cel mai mic buget, însă primarul #ZERO și clica lui batjocoresc legea cu bună știintă.

Parcă nu era suficient faptul că dinspre Primăria Sectorului 5 auzim doar de promisiuni mincinoase şi percheziții ale procurorilor, mai nou pseudo-edilul Florea nici nu se mai preface măcar că respectă legea.

În total dispreț față de dispozitiile prevăzute în Legea Administratiei, primarul si secretarul primăriei săvârșesc un nou abuz, neconvocând ședința extraordinară solicitată de peste o treime dintre consilieri, adică reprezentantii PNL și USR.

Citește și: Gigi Becali a reușit: a vorbit cu Gabriela Firea pentru a nu mai organiza concerte pe Arena Națională

După ce joi, pe 4 aprilie, ca de obicei în absența acestui primar inexistent, s-a desfășurat un nou simulacru de dezbatere, de această dată pentru bugetul fantezist, pe hârtie cu 50% mai mare decât în 2018, opoziția din Sectorul 5 a cerut, legal și procedural, convocarea unei ședințe extraordinare pentru data de 8 aprilie, pentru a fi dezbătute urgentele privind locuințele sociale.

Ei bine, contrar prevederilor legale, primarul și secretarul primăriei au convocat în mod abuziv o altă ședință, la aceeași oră, făcând imposibilă desfășurarea celei convocate de opozitie.

Este încă un exemplu din lungul șir al abuzurilor și ilegalitătilor cu care primarul #ZERO i-a obișnuit pe cetățenii Sectorului 5, dincolo de crasa incompetența și absența oricăror rezultate palpabile ale administrației pe care o conduce.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.