Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Recidivistul care a UMILIT doi polițiști în Gorj a fost reținut când încerca să fugă din țară - Va fi prezentat la LECȚIA de DREPT la instanță pentru arestare

facebook.com
cilicu petre, sacagiu laurentiu

Bărbatul de 42 de ani, recidivist, care a înjurat și amenințat doi polițiști și pe familiile acestora săptămâna trecută, a fost reținut duminică noapte, după ce a fost depistat chiar în vreme ce voia să părărsească teritoriul țării, informează IPJ Gorj.

Citește și: Filmul ȘANTAJULUI președintelui CJ Călărași față de procurorul care îl ancheta - Îl amenința cu sesizări fictive, televiziunea și spunea că 'va face balamuc'

„Barbatul bănuit de ultraj si conducere cu permisul anulat a fost identificat, în județul Bihor, în timp ce se deplasa cu un microbuz de persoane, înspre graniță, încercând să părăsească țara, către Ungaria.

A fost adus pentru cercetări duminică seara, în jurul orelor 21‐22. Ulterior a fost reținut 24 ore”, informează pentru STIRIPESURSE, sursa oficială citată.

Citește și: VIDEO 'LECȚIA' de TEROARE și UMILINȚĂ la adresa Poliției Române vine de la Gorj - Agenți amenințați și înjurați de RECALCITRANTUL unei comune, lăsat fără permis

Publicația noastră a prezentat în exclusivitate filmarea făcută de bărbat în care era lesne de observat cum amenință în mod direct doi polițiști dar și familiile acestora, folosind un limbaj extrem de violent și jignitor.

La acel moment polițiștii din filmare nu au prezentat nicio reacție și nu au luat vreo măsură promptă față de bărbatul recalcitrant.

Este vorba despre Cilicu Petre, pe numele real Laurențiu Petrișor Sacagiu, un bărbat pretins recalcitrant din comuna Runcu, sat Bâlta, județul Gorj.

Citește și: Citește și: BREAKING SURSE Proiectul rețelei electrice de la Spitalul Neamț NU A AVUT AVIZE iar inginerul pentru instalațiile de oxigen și aer comprimat e „AMNEZIC”

Despre Sacagiu, atrăgeau atenția sursele STIRIPESURSE, ar fi fost eliberat condiționat recent din închisoare, ceea ce înseamnă că faptele acestuia din videoclip au loc post-condamnatoriu.

Acesta a fost condamnat definitiv pentru jaf produs pe teritoriul un state străine.

Acesta va fi prezentat luni unui judecător de drepturi și libertăți de la Tribunalul Gorj cu propunerea arestării preventive pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.