Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Recipient cu o substanţă probabil inflamabilă găsit în curtea unei locuinţe din Sinteşti- Poliţiştii fac verificări

ebihoreanul.ro
politia

Un recipient cu o substanţă ”probabil inflamabilă” a fost găsit, sâmbătă, în curtea unei locuinţe din Sinteşti, judeţul Ilfov, iar poliţiştii fac verificări în acest caz. Incidentul are loc la o zi după ce, în aceeaşi localitate, un bărbat a găsit o grenadă legată de gard, potrivit news.ro.

Potrivit Poliţiei Judeţene Ilfov, sâmbătă, în jurul orei 7:46 poliţiştii din Popeşti Leordeni au fost sesizaţi despre faptul că, în curtea unei locuinţe din satul Sinteşti, comuna Vidra, a fost găsit un dispozitiv care miroase a gaz.
”La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii din Popeşti Leordeni, împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului Tribunalului Ilfov pentru efectuarea activităţilor din competenţă, iar din primele verificări au stabilit faptul că în cauză nu este vorba despre o grenadă, la faţa locului fiind găsit un recipient, care ar fi conţinut o substanţă, probabil inflamabilă”, a arătat sursa citată.
În prezent, se fac cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun.
Sesizarea vine la o zi după ce, tot la Sinteşti, un bărbat a descoperit o grenadă legată de un gard. Pirotehniştii care au intervenit la faţa locului, după ce bărbatul a alertat poliţia, au ridicat dispozitivul şi l-au dezamorsat. Nimeni nu a fost rănit în urma evenimentului. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.