Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Recomandările CNA privind difuzarea unor spoturi de informare pe problematica coronavirus

CNA

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat, luni, două spoturi de informare pe problematica coronavirus, adaptate fazei în care se află în prezent România, la solicitarea Ministerului Afacerilor Interne - Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă şi a Ministerului Culturii.

CNA a analizat luni adresa nr. 3267/30.03.2020 de la Ministerul Afacerilor Interne - Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, care solicită emiterea unei recomandări referitoare la noul spot de informare pe problematica coronavirus şi adresa nr. 3294/31.03.2020 de la Ministerul Culturii, care solicită o recomandare pentru difuzarea în regim de campanie de interes public a spotului "Sunt doar un om".

"Spotul de la Ministerul de Interne înlocuieşte practic cartonul trimis prima dată pentru recomandare. Acum spotul este puţin mai animat", a declarat luni, pentru AGERPRES, preşedintele CNA, Monica Gubernat.

Ea a precizat că şedinţa a avut loc fără invitaţi.

Totodată, luni a fost aprobată modificarea Regulamentului de organizare şi funcţionare CNA cu privire la procedura de desfăşurare a şedinţelor, având în vedere starea de urgenţă.

"S-a aprobat în unanimitate ca şedinţele CNA să se ţină online. Prima şedinţă o s-o facem marţi sau mai degrabă poimâine (miercuri - n.r.) pentru a fi siguri că funcţionează din punct de vedere tehnic. Nu vreau să avem sincope. Problema nu este să ne strângem noi online, ci cum putem să facem şedinţa publică pentru a putea să o vadă cât mai multă lume", a explicat Monica Gubernat.

Grupul de Comunicare Strategică a realizat săptămâna trecută un nou videoclip de informare, care cuprinde recomandări pentru cetăţeni şi metode de prevenţie a răspândirii noului coronavirus, spotul fiind adaptat fazei în care se află în prezent România, anunţa, în urmă cu o săptămână, Consiliul Naţional al Audiovizualului.

Spotul îl va înlocui pe cel difuzat în spaţiul audiovizual ca urmare a Recomandării CNA nr. 6 din 27 februarie 2020 şi poate fi descărcat accesând link-ul: https://wetransfer.com/downloads/b3a899829503a5d64eff6fb2f4340a1820200330092021/85f3a8f518f876cdf2f24ac5a0924eb620200330092021/f9b0f8.

Şi Ministerul Culturii a transmis CNA spotul campaniei de informare publică "Sunt doar un om", având ca scop conştientizarea, prevenirea şi combaterea răspândirii COVID-19, campanie la care s-au alăturat personalităţi ale vieţii publice.

Ministerul Culturii a informat CNA că intenţionează să deruleze această campanie în spaţiul audiovizual în perioada în care a fost declarată starea de urgenţă pe teritoriul României.

Spotul aferent acestei campanii de informare publică poate fi descărcat, accesând link-ul: https://we.tl/t-hSBPHCzKjf.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.