Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Recompensa INCREDIBILĂ pe care Federaţia de Tenis i-a pregătit-o Simonei Halep după ce a devenit LIDER MONDIAL: 'E suficient pentru o fată sensibilă cum e ea'

halep 1 wta

George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, spune că în acest moment Halep este cel mai bun ambasador al ţării noastre, dar recunoaşte şi că forul pe care îl conduce nu are suficiente fonduri pentru a o recompensa pe Simona pentru performanţa reuşită la Beijing.

Mihai Goțiu reacționează după oferta lui Mirel Palada: 'Nu-mi dau seama dacă mesajul lui e lansat la recomandarea avocaţilor'

"E o zi emoţionantă pentru toată ţara. Avem un ambasaror al României în sportul mondial. Simona Halep valorează la ora actuală de câteva ori cât Federaţia Româna de Tenis, ca buget. Un aranjament floral este suficient pentru o fată sensibilă cum e Simona", a declarat George Cosac pentru DigiSport.

Simona Halep a scris o pagină de istorie în tenisul feminin. Este prima sportivă din România care devine lider în ierarhia mondială. După victoria din meciul cu Jelena Ostapenko, scor 6-2, 6-4, Simona Halep va deveni al 25-lea lider mondial din istoria clasamentului WTA.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.