Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RECORD de spectatori pentru „Avengers: Infinity War”. Suma FABULOASĂ obținută din încasări

Daily Express

Filmul „Avengers: Infinity War”, de Anthony şi Joe Russo, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, cu încasări de 112,4 de milioane de dolari, în timp ce alte două debuturi s-au situat în top 10.

Astfel, potrivit Reuters, după ce a stabilit un record la debut, „Avengers: Infinity War” a devenit cel de-al doilea film cu cele mai mari încasări în cel de-al doilea weekend de la premieră, depăşind „Black Panther”, care înregistrase 111.6 milioane de dolari, anunță News.ro.

„Star Wars: The Force Awakens” deţine recordul pentru cel mai de succes al doilea weekend de la debut, cu 149 de milioane de dolari.
Comedia romantică „Overboard”, regizată de Bob Fisher şi Rob Greenberg, cu Eva Longoria, Anna Faris, John Hannah, Swoosie Kurtz şi Josh Segarra în distribuţie, a debutat pe cel de-al doilea loc în top, cu încasări de 14,7 milioane de dolari.

Cu o întorsătură de situaţie, „Overboard” se concentrează asupra lui Leonardo (Eugenio Derbez), un seducător egoist şi răsfăţat, ce face parte din cea mai bogată familie din Mexic şi asupra lui Kate (Anna Faris), o mamă singură ce de abia îşi duce traiul împreună cu cei trei copii ai ei, potrivit cinemagia.ro.

Drama horror „A Quiet Place” al lui John Krasinski a coborât o poziţie în clasament, ajungând pe locul al treilea, după ce a generat, în cel de-al cincilea weekend de la debut, încasări de 7,6 milioane de dolari.

Pe cel de-al patrulea loc în top se află comedia „I Feel Pretty”, cu Amy Schumer în rol principal şi producător. Filmul a generat încasări de 4,9 milioane de dolari, după cel de-al treilea weekend de la debut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.