Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Record în Premier League: Manchester City a obţinut a 15-a victorie consecutivă

www.agerpres.ro
Guardiola Manchester City

Manchester City a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 4-0 (2-0), formaţia Swansea, în etapa a XVII-a a campionatului englez de fotbal, Premier League. City a stabilit recordul de victorii la rând în campionatul din Anglia - 15. Golurile au fost marcate de David Silva '27 şi '52, de Bruyne '34 şi Sergio Aguero '85.

"Cetăţenii" au obţinut astfel al 16-lea succes în campionat, al 15-lea consecutiv. În istoria Premier League, Arsenal a obţinut 14 victorii la rând, în 2002. Jucătorii antrenaţi de Pep Guardiola au înregistrat doar o remiză, scor 1-1, pe teren propriu, cu Everton, în 21 august, în etapa a doua. Înr-un alt meci, Manchester United a învins, acasă, cu 1-0 (1-0), pe Bournemouth, prin golul marcat de Romelu Lukaku '25. Liverpool şi Arsenal Londra au remizat, scor 0-0, meciurile disputate, pe teren propriu, cu West Bromwich Albion, respectiv în deplasare, cu West Ham United.

City conduce detaşat în clasament, cu 49 de puncte, urmată de United, cu 38 de puncte şi de Chelsea, cu 35 de puncte, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.