Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Record la EURO 2020: La partida Ungaria - Portugalia au asistat 55.682 de spectatori

euro 2020

Comitetul de organizare a Euro-2020 la Budapesta a anunţat, joi, că la meciul Ungaria - Portugalia, din prima etapă a Grupei F, au asistat doar 55.682 de spectatori, dintr-o capacitate totală de 67 889 de locuri, deşi observatorii au estimat că asistenţa ar fi fost de 67.000, informează lequpe.fr.

Totodată, 4.000 de posesori de bilete nu s-au prezentat la meciul de pe Puskas Arena.

"Cinci mii de locuri au fost eliminate din cauza reglementărilor privind coronavirusul şi altele din cauza poziţiei camerelor. În final, s-au vândut 59.660 de bilete pentru Ungaria-Portugalia. Dar patru mii de spectatori nu au venit. Nu ştim dacă sunt fani locali sau străini. De exemplu, au existat maghiari care locuiesc în străinătate şi care aveau bilete, dar care nu au fost vaccinaţi şi, prin urmare, nu au venit, dar pot exista şi alte motive. Oricum, am vândut câte 58-59.000 de bilete pentru cele patru meciuri de la Budapesta, dintre care 40-45.000 în Ungaria", a explicat Vilmos Szabo, şeful comitetului organizator al Euro.

Reprezentativa Portugaliei, deţinătoarea trofeului, a învins, marţi, la Budapesta, cu scorul de 3-0, selecţionata Ungariei, într-un meci din Grupa F a Campionatului European.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.