Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RECORD MONDIAL! Biletele la un show s-au vândut în 103,5 secunde

monty_python_and_the_holy_grail_59205-1440x900
500 de bilete puse în vânzare pentru acest show-eveniment de la Londra s-au epuizat în mai puţin de un minut, în 43,5 secunde.

'Vrem să spunem adio în mod public într-un spectacol mondial, pentru că nu vom mai avea o altă ocazie', au afirmat cei cinci membri supravieţuitori ai legendarului grup, toţi septuagenari, care au împreună 361 de ani de viaţă.

Faimos în urma emisiunilor difuzate de BBC din 1969 până în 1974, grupul de comici a realizat apoi o serie de filme şi s-a dizolvat în 1983. 

La conferinţa de presă de luni, din capitala britanică, a fost prezentat şi un mesaj video al lui Mick Jagger, solistul formaţiei Rolling Stones, care a preconizat că maeştrii umorului absurd vor 'ridica în picioare audienţa' şi că totul va fi 'incredibil de spectaculos'. 

John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones şi Michael Palin nu au vrut să dea prea multe detalii despre show-ul care a trezit aşteptări atât de mari şi au spus doar că va conţine atât reluări ale celor mai reuşite dintre scheciurile lor, cât şi noutăţi în stilul care i-a consacrat. Nu în ultimul rând, artiştii vor aduce un omagiu colegului lor Graham Chapman, răpus de cancer în 1989.

'Vrem să verificăm dacă mai putem fi amuzanţi', au afirmat componenţii grupului 'Monty Python', 'pionierii celui mai suprarealist şi insolent umor, a căror influenţă în cultura de masă ar putea fi comparată cu aceea a formaţiei Beatles', conform aprecierii cotidianului iberic. 

Ultima reprezentaţie a 'Monty Python' va avea loc la 20 iulie şi va fi transmisă în direct în cinematografe din întreaga lume.  sursa: agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.