Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Record negativ pentru Detroit Pistons! Echipa a pierdut cu 115-126 în fața Brooklyn Nets, egalând recordul NBA cu 26 de înfrângeri consecutive într-un sezon.

espn
baschet nba

Detroit Pistons a pierdut cu 115-126 în faţa echipei Brooklyn Nets şi a egalat recordul NBA de 26 de înfrângeri consecutive într-un sezon, informează bbc.com.

Echipa din Detroit se alătură celor de la Cleveland Cavaliers din sezonul 2010-11 şi Philadelphia 76ers din 2013-14, împărţind astfel acum recordul pentru cea mai lungă serie de înfrângeri într-un singur sezon.

"Să pierzi este îngrozitor în această ligă şi am avut parte de multe", a declarat antrenorul lui Pistons, Monty Williams. "Sunt mândru de modul în care ei continuă să lupte în fiecare seară. Băieţii noştri nu vor să facă parte dintr-o serie de înfrângeri sau ceva de genul acesta. Dar în fiecare zi se întorc cu concentrare, determinare şi curaj încercând să câştige un meci".

Cea mai lungă serie de înfrângeri din istoria NBA este o serie de 28 de meciuri a celor de la Sixers, repartizate între sezoanele 2014-15 şi 2015-16.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.