Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Recordurile lui Messi. Argentinianul l-a depăşit pe Ronaldo la două capitole

sportsmax.tv
messi psg

Argentinianul Leo Messi a bătut încă două recorduri în Liga Campionilor la fotbal după ce a înscris un gol în partida de miercuri PSG- Maccabi Haifa, scrie Mediafax.

Lionel Messi continuă să bată recorduri, deşi nu mai are strălucirea din perioada în care îmbrăca tricoul Barcelonei. Argentinianul a contribuit miercuri cu un gol şi o pasă de gol la victoria echipei PSG contra formaţiei israeliene Maccabi Haifa, scor 3-1.

Argentinianul a devenit jucătorul care a marcat împotriva celor mai multe echipe în Liga Campionilor. Maccabi Haifa este a 39-a „victimă” a lui Messi în cea mai importantă competiţie intercluburi.

Până acum, starul împărţea recordul cu marele său rival, Cristiano Ronaldo. Cum lusitanul nu va juca în această ediţie din Champions League, fiind legitimat la Manchester United, diferența dintre cei doi s-ar putea mări.

Mai mult decât atât, Messi a devenit primul fotbalist care înscrie în 18 sezoane consecutive în Liga Campionilor. Şi la acest capitol Messi şi Ronaldo erau la egalitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.