Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Recordurile negative ale lui Kylian Mbappe și compania după eliminarea din Liga Campionilor

eurosport.com
Kylian Mbappe

Paris Saint-Germain a stabilit câteva recorduri nedorite în momentul în care a fost eliminată din Liga Campionilor, marți, de Borussia Dortmund. Statisticile arată performanțe negative în premieră în ultimii 20 de ani. În ciuda cotei sale extrem de ridicate, Mbappe nu a câștigat niciodată trofeul, potrivit mediafax.

Visele lui PSG de a câștiga primul trofeu al Ligii Campionilor s-au încheiat din nou, după înfrângerea din semifinale în fața lui Dortmund. Echipa din Bundesliga s-a impus cu 2-0 la general și va juca în finală împotriva lui Real Madrid sau Bayern Munchen pe stadionul Wembley.

PSG nu a reușit să înscrie împotriva lui Dortmund, deși l-a avut în echipă pe Kylian Mbappe și a reușit 30 de șuturi pe poartă.

Incapacitatea lui PSG de a marca înseamnă că echipa lui Luis Enrique devine echipa cu cele mai multe șuturi pe poartă fără să înscrie, în cel puțin ultimii 20 de ani, în cea mai importantă competiție de club din Europa.

De asemenea, gazdele au nimerit bara de patru ori, de cele mai multe ori într-un meci eliminatoriu din Liga Campionilor.

PSG și-a făcut un obicei din ieșirile dezamăgitoare din Liga Campionilor în ultimele sezoane, în ciuda faptului că a investit masiv în talente precum Neymar, Lionel Messi și Mbappe. Atacantul francez pare acum pregătit să părăsească clubul fără să fi ridicat vreodată trofeul Ligii Campionilor cu PSG. Se așteaptă ca Mbappe să finalizeze transferul la Real Madrid la finalul sezonului.

PSG a pierdut acum șase din cele șapte semifinalele de Liga Campionilor (83%), cel mai mare procent dintre toate echipele care au jucat cel puțin cinci semifinale.

PSG a câștigat deja titlul în Ligue 1 și va încerca să completeze dubla atunci când va întâlni pe Lyon în finala Coupe de France, pe 25 mai. Meciul va fi probabil ultimul al lui Mbappe în culorile PSG înainte de a se îndrepta spre Madrid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.