Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Declarație de presă Răzvan Mironescu

mironescu

"Domnul Ștefan Florescu, aparent candidat independent , în realitate „traseist” de meserie, fost PC, fost PSD, mi-a făcut astăzi o plângere la Biroul Electoral al Sectorului 6 cum că aș fi făcut afirmații defăimătoare la adresa sa prin intermediul unui ziar, acest lucru fiind ilegal în campanie. Evident sesizarea fost respinsă. Singurul care face ilegalități campanie de campanie este chiar domnul Florescu însuși. Înțeleg că “independentului” îi este rușine cu propria persoană, doar că trebuie să-și asume cine este, eventual chiar să-și retragă candidatura la Primăria Sectorului 6, care reprezintă o insultă la adresa cetățenilor.

Domnule Florescu, vă este rușine că în 2012 ați fost cercetat penal dupa ce Patriarhia a depus plângere pentru că ați distribuit și comercializat calendare creștin ortodoxe cu chipul dumneavoastră în locul unde ar fi trebuit să fie icoane? Vă este rușine că apăreți în mai multe filmulețe pe youtube în care injurați, amenințați și negociați cumpărarea de voturi de la cetățenii Sectorului 6?.

Domnule Florescu, acum dacă tot am început, mai am o întrebare pentru dumneavoastră. Am văzut ca ați distribuit sute de mii de pachete prin fundatia dumneavoastră fix în pre-campania electorală. De unde ați avut banii, domnule Florescu? Gurile rele spun că sunteți prieten cu interlopii de la Clanul Sportivilor și că ei v-ar sponsoriza campania în schimbul a unor avantaje pe care le-ați garantat, convins fiind că pe 5 iunie veți câștiga alegerile. Dar eu nu cred in zvonuri. Vreau să-mi aratați dumneavoastră, mie și cetățenilor Sectorului 6, cu documente justificative că nu încălcați nicio lege și că banii pe care i-ați investit în sutele de mii de pachete și acțiuni de campanie vin de la fundația dumneavoastră, organizație nonprofit, destinată scopurilor umanitare."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.