Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rectorul SNSPA îl taxează pe Mircea Miclea, cel care l-a catalogat pe Iohannis drept 'dobitoc și tâmpit'

Inquam Photos / Octav Ganea
Remus Pricopie

Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, îl taxează pe fostul ministru, Mircea Miclea, cel care a spus despre Klaus Iohannis că este ”un dobitoc, vai de viața lui”. Pricopie consideră că Miclea ar trebui să îi prezinte scuze publice președintelui Iohannis pentru derapajul de limbaj.

Citește și: OFICIAL - Marcel Ciolacu este președinte ales al PSD: echipa de conducere a noului lider

”Profesorul Mircea MICLEA îi datorează scuze Preşedintelui României

Limbajul civilizat ar trebui să fie normă pentru orice persoană publică, cu atât mai mult pentru un profesor universitar, fost ministru al educației, care înțelege foarte bine diferența dintre un discurs bazat pe idei, fapte, argument și un discurs de tip tabloid.

Sper ca domnul profesor Mircea MICLEA să realizeze că a greșit și să-și ceară scuze pentru jignirile adresate Președintelui României, domnul Klaus IOHANNIS.

De asemenea, pentru că tot ne aflăm la început de sezon electoral, aș recomanda partidelor și competitorilor politici să adopte un minim cod de conduită publică, astfel încât să se renunțe la mesajele grosolane (uneori chiar vulgare), exprimate la adresa adversarilor politici, pentru a face loc dezbaterilor pe marginea proiectelor politice.

PS: Da, știu, cele două lucruri mai sus enunțate (scuzele și codul de conduită publică) nu se vor întâmpla, dar prefer statutul de optimist incurabil, decât pe cel de martor tăcut al deversărilor publice de grosolănii și mojicii, amplificate, din păcate, şi de o parte a presei.”, scrie Remus Pricopie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.