Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Recursul compensatoriu, la un pas de abrogare - Ingrid Mocanu vinde ponturi PSD-ului: 'Faceți asta și...Case closed'

Antena 3
ingrid mocanu

Plenul Camerei Deputaților va vota, miercuri, în calitate de for decizional, proiectul de lege privind abrogarea recursului compensatoriu! În acest context, avocata Ingrid Mocanu are câteva sfaturi pentru parlamentarii PSD:

Ministrul de Interne taie în carne vie: urmează DEMITERI în Jandarmerie. Se intră intră eșaloanele inferioare

„Dragi parlamentari pesedei,

Vă dau consultații juridice (gratis) care vă pot ajuta mai ales politic (electoratul nimănui nu vrea să voteze mămăligi):
1. Norma tranzitorie de la abrogarea recursului compensatoriu nu înseamnă ceea ce v-a păcălit pe voi Predoiu (probabil el este de bună credință și a fost mințit și el, la fel ca Iordache în 2017) și personalul Secu al MJ (care o face cu intenție). Forma care a trecut în Comisia Juridică înseamnă că norma se aplică celor condamnați din 2012 până în prezent, dar DOAR pentru perioada cât condamnatul a stat în pușcărie PÂNĂ la momentul intrării în vigoare a Legii de abrogare. Modificați textul la Plen.
2. Puneți pe agenda Plenului Camerelor decizionale TOATE inițiativele pe care PNL vrea să le ASUME și RESPINGEȚI-LE. Atacați asumarea pe temele respinse la CCR, dacă totuși Guvernul le asumă, pentru că instrumentul ”asumarea răspunderii” nu se poate utiliza DUPĂ ce Parlamentul își exprimă voința, ci doar în absența voinței (citiți decizia CCR pe asumarea lui Boc referitoare la legea educației).
3. Dacă Guvernul dă OUG cu temele justiției, ea va fi atacată cu excepție și va fi declarată neconstituțională de CCR pentru două motive: CCR a considerat că voința poporului din referendum este obligatorie (cititi decizia CCR cu referendumul lui Băse pe 300 de parlamentari) și pentru că Guvernul nu poate CONTRAZICE voința Parlamentului (respingerea de la pct.2) nici prin OUG.
Faceți asta și ... Case closed ... vorba lui Șoric”, scrie Mocanu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.