Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reduceri de posturi la CFR Călători, până la finalul anului: Compania dă asigurări că nu vor fi disponibilizări

cfr calatori

CFR Călători anunţă, vineri seară, că, până la finalul anului, vor fi reduse posturi, dar asta nu implică disponibilizări, locurile de muncă fiind vacante. Compania precizează că bugetul pentru 2022 prevede aproximativ 12.000 de salariaţi, număr are nu poate fi depăşit, anunță news.ro.

”În Bugetul de Venituri şi Cheltuieli pentru anul 2022 este prevăzut un număr mediu de 12.000 de salariaţi şi cheltuieli cu personalul aferente acestui număr. Până la sfârşitul acestui an este prevăzut un număr de 12.014 salariaţi, număr care nu poate fi depăşit”, a transmis, vineri seară, CFR Călători, într-un comunicat de presă.

Compania explică faptul că prin Bugetul de Venituri şi Cheltuieli al societăţii nu se stabilesc cheltuielile de natură salarială corespunzătoare numărului de posturi, ci numărului de salariaţi.

”Pentru corelarea numărului de posturi existente în prezent în cadrul societăţii cu numărul de salariaţi prevăzut în Bugetul de Venituri şi Cheltuieli al societăţii pentru anul 2022, este necesară reducerea unui număr de posturi vacante, fără a implica disponibilizări de personal sau reducerea cheltuielilor cu personalul prevăzute în Bugetul de Venituri şi Cheltuieli al societăţii pentru acest an”, precizează CFR.

Compania explică faptul că recrutează personal în activitatea de reparaţii/ exploatare pentru asigurarea volumului prestaţiei, lucru care a fost solicitat Sucursalelor Regionale de Transport Feroviar de Călători.

”Menţionăm că reducerea posturilor vacante nu afectează recrutarea de personal necesar pentru asigurarea în condiţii optime a activităţii societăţii”, se mai arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.