Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă în Maramureș: zece refugiați din Ucraina care s-au pierdut pe munte sunt căutați cu elicopterul

ISU Cluj
elicopter smurd

Zece refugiați din Ucraina care au încercat să ajungă în România, pe munte, în zăpadă, frig și ceață, sunt căutați de zeci de persoane, în Maramureș. Poliția de Frontieră Sighetu Marmației a fost sesizată că mai multe persoane s-au rătăcit pe Muntele Pop Ivan. Apelul telefonic a venit de la o femeie. În zona respectivă au fost trimise mai multe echipaje care caută persoanele rătăcite, scrie Mediafax.

„Au fost anunțate și autoritățile de frontieră ucrainene, în vederea cercetării în comun a aspectelor sesizate. De asemenea, în intervalul orar 10.00-13.00, un elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne, din al cărui echipaj a făcut parte și un polițist de frontieră a survolat zona de responsabilitate, în scopul observării persoanelor rătăcite. Menționăm că acțiunea de căutare continuă, în sistem integrat, în vederea găsirii acestor posibile persoane rătăcite”, informează Prefectura Maramureș.

Surse locale au declarat, pentru MEDIAFAX, că sesizarea vorbește despre 10 refugiați din Ucraina care ar fi încercat să ajungă în România pe munte. În zonă este zăpadă, frig și ceață. Numărul celor care îi caută este de ordinul zecilor, au precizat aceleași surse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.