Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Refuzul lui Mihail Saakaşvili de a urma tratamentul i-ar putea provoca decesul

oc-media.org
Mihail Saakasvili

Refuzul fostului președinte georgian, Mihail Saakașvili, de a i se administra tratamentul ar putea duce la moartea acestuia, a declarat directorul clinicii Vivamed, Zurab Chaidze, relatează Interfax, potrivit rador.ro.

Starea de sănătate a politicianului se deteriorează. Profesorul le-a îndemnat pe rudele lui Saakaşvili să-l convingă pe fostul președinte să urmeze recomandările medicilor. ''În caz contrar, renunţarea la serviciile medicale poate duce la un rezultat fatal'', a spus Chaidze.

Potrivit acestuia, Saakaşvili și-a redus aportul alimentar, în ultimele zile, greutatea sa fiind acum de 69 de kilograme. Medicul a subliniat că dacă nimic nu se va schimba, politicianul va continua să slăbească.

În luna noiembrie anul trecut, ONG-ul Empatia a publicat un raport medical, conform căruia Saakaşvili, care ispășește o pedeapsă de șase ani de închisoare, avea zece diagnostice incompatibile cu închisoarea. În corpul său a fost găsit un conținut crescut de bariu, bismut, mercur, substanţe care sunt periculoase pentru sănătate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.