Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Regele Belgiei s-a dezlănțuit la Baza Kogălniceanu: Doamnelor și domnilor, sunt emoționat! Simt furie, mândrie și speranță!

antena 3
regele belgiei

Regele Belgiei, Philippe, s-a dezlănțuit la Baza Kogălniceanu, acolo unde a fost în inspecție alături de președintele Klaus Iohannis.

"Doamnelor și domnilor, sunt emoționat. Simt furie, mândrie și speranță. Simt mânie pentru că Ucraina a fost invadată brutal sub ochii noștri, cu încălcarea legilor internaționale. Invazia Rusiei a adus scene de neimaginat în Europa după zeci de ani. Mă simt mândru pentru că țările europene s-au unit exemplar în fața acestor acte de barbarism. Țările UE au condamnat la unison invazia Rusiei. NATO s-a mobilizat și ea exemplar. Am venit aici să vă susțin, pe voi și pe familiile voastre care vă duc dorul. NATO și UE vor susține Ucraina, iar sprijinul nu se va încheia odată cu ultimul foc", a promis Regele Belgiei.

Citește și: Klaus Iohannis, mesaj de forță la vizita regelui Belgiei: Voi sunteți expresia concretă a hotărârii noastre, ca Aliați (Video)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.