Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Regele Cioabă a fost REȚINUT

Cioaba

Dorin Cioabă, autointitulatul rege al romilor, a fost reţinut pentru 24 de ore la Drobeta Turnu Severin, dar nu şi soţia sa.Dorin Cioabă a fost reținut în urma percheziițiilor făcute azi. Dorin Cioabă, autointitulatul rege al romilor, a susţinut miercuri, după percheziţiile efectuate la reşedinţa sa, că se va duce împreună cu soţia, Sighişoara, pe al cărei nume există un mandat de aducere, la Drobeta Turnu Severin, pentru ca aceasta să dea declaraţii în dosarul privind infracţiuni de spălare de bani şi evaziune fiscală cu un prejudiciu de 5 milioane de euro.

Cioabă a declarat miercuri că sunt nevinovaţi şi el şi soţia lui, dar aceasta trebuie să se prezinte la Poliţie, pentru declaraţii, având mandat de aducere.

Citește și: Culisele divorțului lui Marcel Toader, fostul soț al Gabrielei Cristea! Cum s-a ales acesta cu o sumă URIAȘĂ

Regele romilor a susţinut că atât el, cât şi soţia sa, au calitatea de martori, după ce firma soţiei a cumpărat plumb de la o altă societate comercială cercetată în dosar, din judeţul Mehedinţi.

"Am un pic de probleme. Mi-au făcut percheziţii acasă. Vor să mă duc la Poliţie, la Severin, că acolo e un dosar. Soţia mea colabora cu o firmă de acolo şi cumpăra nişte marfă, nişte plumb. Pe mine mă ia ca martor. Nu sunt acuzat de ceva. Soţia mea are mandat să se prezinte la Poliţie la Severin şi o să merg cu ea acolo, să dăm declaraţii ", a precizat Dorin Cioabă.

Citește și: Turcescu îl mitraliază pe Dragnea! Ce l-a revoltat pe deputatul PM

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.