Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Regele Hagi intervine în scandalul de la Steaua: 'Nu am nicio legătură'

Inquam Photos / Daniel Stoenciu
Hagi Viitorul Constanta

Gheorghe Hagi a emis, joi, un comunicat de presă, pe site-ul oficial al clubului său, FC Viitorul, în care susţine că nu are "absolut nicio implicare şi nicio legătură cu ceea ce s-a petrecut la clubul Steaua din 1990".

Reacţia lui Hagi vine ca urmare a declaraţiilor făcut de Tudorel Stoica, fostul căpitan al Stelei '86, care spus miercuri, 31 mai, la DigiSport, că dacă cei de la FCSB vor câştiga titlul de campioană la TAS, în urma procesului pe care-l vor plasa la tribunalul elveţian, poate Gheorghe Hagi va ieşi să spună cu exactitate ce s-a întâmplat în momentul preluării clubului de către George Becali. În comunicat, Hagi susţine că nu are absolut nicio implicare şi nicio legătură cu ceea ce s-a petrecut la clubul Steaua din 1990 şi îi roagă pe cei care-l asociază cu lucruri pe care nu le cunoaşte să aibă mai multă grijă atunci când îi folosesc numele.

Redăm mai jos, integral, comunicatul emis de Gheorghe Hagi:

"Având în vedere cele apărute în ziua precedentă (31 mai 2017) în unele publicaţii din mass-media, doresc să fac următoarele precizări:

- Nu am absolut nicio implicare şi nicio legătură cu ceea ce s-a petrecut la clubul Steaua din 1990 încoace. Orice s-a întâmplat la acest club nu are nicio tangenţă cu mine.

- Îi rog pe toţi cei care mă asociază cu lucruri pe care nu le cunosc şi în care nu am fost implicat să aibă mai multă grijă atunci când folosesc numele meu în astfel de circumstanţe.

Cu respect, Gheorghe Hagi", scrie fostul internaţional român pe site-ul clubului său, fcviitorul.ro.

În 2011, clubul patronat de Becali a fost acţionat în instanţă de Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, care a cerut anularea mărcii înregistrate de gruparea din Liga 1. În aprilie 2012, Tribunalul Bucureşti a respins cererea, decizie menţinută de Curtea de Apel Bucureşti. În decembrie 2014, ICCJ a dat dreptate, însă, clubului sportiv al armatei. De atunci, cele două grupări nu au ajuns la un acord privind folosirea mărcii Steaua de către clubul patronat de Gigi Becali, iar echipa de fotbal din Liga I joacă acum sub numele de FCSB şi sub o altă emblemă.

 

Citeşte şi: Tecău şi Rojer s-au calificat în op

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.