Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Regele Hagi, umilit de Steaua: Reghe i-a dat clasă pentru a treia oară consecutiv / VIDEO

Laurentiu Reghecampf

Steaua a învins fără niciun fel de problemă Viitorul, la Ovidiu, scor 3-1, într-un meci din etapa a treia din play-off. Pe un frig ca de mijloc de decembrie, -4 grade Celsius se înregistrau la Ovidiu, băieții lui Reghecampf au deschis scorul în minutul 35 dintr-un penalty obținut de Stanciu la o intervenție neglijentă a lui Goulon. Chiar dacă fotbaliștii Viitorului au protestat, n-au mai putut schimba decizia centralului Marcel Bârsan și Hamroun a marcat din lovitura de pedeapsă.

Profitând de dezorganizarea din apărarea adversă, Steaua a mai înscris o dată patru minute mai târziu, când Adi Popa s-a strecurat printre Ganea și Goulon și l-a învins pe Pecanha. În momentul preluării balonului, mijlocașul campioanei și-a făcut mingea cu mâna, motiv pentru jucătorii ”Regelui” să conteste și această reușită.

Stanciu și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor după ce a scăpat singur cu portarul advers și l-a învins. Florin Tănase a stabilit scorul final dintr-o lovitură de pedeapsă, în minutul 73. Varela a fost cel care a provocat penalty-ul după ce l-a faultat pe Rusu. Steaua a urcat pe locul secund, cu 29 de puncte, la trei lungimi de liderul Astra, însă ambele formații au un meci mai mult decât Pandurii (28 de puncte) care va juca duminică cu Dinamo. Viitorul rămâne pe 5, cu 24 de puncte, spune gsp.ro.

VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.