Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Regele Manelelor', Nicolae Guță, sub lupa ANAF: Suma amețitoare strânsă în urma unui live cu dedicații pe TikTok

Nicolae Guta

Manelistul Nicolae Guță a ajuns în vizorul Fiscului. Inspectorii ANAF fac verificări după ce acesta ar fi primit donații de aproximativ 200 de mii de dolari prin aplicația TikTok, în urma unui live ce a ținut 4 ore.

Cântărețul de muzică de petrecere a doborât un record pe Tiktok. 80 de mii de români s-au uitat la live-ul lui Nicolae Guță în care făcea și dedicații. Înregistrarea a durat patru ore, timp în care utilizatorii au făcut donații uriașe. S-au strâns 180 de mii de dolari, potrivit realitatea.net.

După ce Tiktok va lua o parte din bani, Nicolae Guță ar rămâne cu suma 50 de mii de dolari. Astfel, ANAF vrea să verifice dacă nu cumva este vorba despre o nouă metodă de spălare de bani pe rețeaua de socializare.

Controalele nu-l vizează doar pe cântărețul de manele, ci pe toți influencerii care fac astfel de live-uri și primesc donații.

Manelistul, recunoscător tuturor celor care i-au donat bani

În urma succesului de care a avut parte, Nicolae Guță a ținut să le transmită un mesaj de mulțumire tuturor celor care i-au donat acești bani.

„Sincer să fiu, nu mă așteptam. Nu mă așteptam să fie așa de mare impactul, dar totodată, le mulțumesc tuturor celor ce ne-au urmărit, ca avem vreo 3-4 episoade. (...) Nu prea am interacționat eu direct cu publicul, eu am vorbit cu Luci despre ce și cum ar fi, pentru că el interacționează cu oamenii în direct, prin mesaje. (...) Ne cerem scuze că au mai trimis oameni cadouri, ce au putut, dar pur și simplu Luci nu a avut timp să citească, pentru că veneau pe bandă rulantă”, a mărturisit Nicolae Guță, pentru Xtra Night Show.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.