Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Regele Mihai a împlinit 94 de ani

casa regala

Regele Mihai a împlinit vârsta de 94 de ani și cu această ocazie principesa Margareta a transmis un mesaj emoționant, dar s-a arătat în același timp îngrijorată de starea de sănătate a reginei Ana.

Familia Regală și întreaga societate sărbătorim astăzi pe tatăl  meu, Regele Mihai, la vârsta de 94 de ani. Majestatea Sa a traversat aproape un secol de viață cu statura unui om de Stat adevărat: calm, brav, bun și drept. Când a fost vorba despre legământul său și despre principii, Regele a știut să fie ferm, uneori necruțător.Tatăl meu m-a învățat, în calitate de succesor, să trăiesc la înălțimea valorilor și credinței sale, a transmis principesa.

Margareta a mai spus că regele și-a dorit să fie în mijlocul românilor, dar a ales să stea alături de regină.

Regele a dorit să fie astăzi în mijlocul societății românești, să deschidă porțile Palatului Elisabeta, să reverse iubirea și binecuvântarea lui către noi toți. Nu a putut să o facă, fiindcă mama mea se află într-o stare de slăbiciune și suferință.Să ne rugăm cu toții pentru Regina noastră și să urăm Regelui, la aniversarea a 94 de ani, la mulți ani cu sănătate!

Și primul-ministru Victor Ponta i-a transmis, astăzi, Majestății Sale Regele Mihai I un mesaj de felicitare, cu ocazia zilei de naștere.

”Ca Prim-Ministru doresc să Vă transmit recunoștința mea pentru reperele și îndemnurile pe care Majestatea Voastră le promovează cu stăruință în societatea românească, pentru mersul înainte al țării și pentru a face ca România să fie respectată în Europa și în întreaga lume. Vă mulțumim, Majestate, pentru munca neobosită pe care o dedicați în folosul românilor, vă dorim multă sănătate și puterea de a duce mai departe lucrarea pentru binele României”, se arată în mesajul transmis de premier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.