Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reghecampf are probleme și în viața profesională, după despărțirea de Anamaria Prodan: 'Nu-mi place să fiu luat de prost'

Radu Pop
www.bzv.ro
Reghecampf

Tehnicianul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, sâmbătă, că nu îi place să fie luat de prost, el apreciind că arbitrii au greşit împotriva echipei sale la meciul cu FC Voluntari, scor 1-1, din Liga 1 Casa Pariurilor.

"Eu sunt un om care nu vorbeşte, nu comentează, dar nu îmi place sunt luat de prost. Se întâmplă lucruri pe care arbitrii se pare că nu le văd. Noi pierdem puncte, dar echipa joacă fără cinci-şase jucători de bază, trebuie să-i felicit, au jucat foarte bine. Prestaţia arbitrilor şi-a pus amprenta. Întreb fără să jignesc, sunt oameni care trebuie să se uite mai bine când iau anumite decizii. Nu a fost un meci uşor, FC Voluntari este o echipă motivată şi bine organizată, iar pe noi nu ne-a ajutat nici terenul. Sunt vinovat şi eu şi jucătorii pentru aceste rezultate slabe", a declarat Reghecampf la televiziunile care transmis meciurile din Liga 1 Casa Pariurilor, relatează News.ro.

Formaţia FC Voluntari a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, echipa Universitatea Craiova, în etapa a IX-a din Liga 1 Casa Pariurilor.

Pentru FC Voluntari a marcat Ricardinho, în minutul 53, iar pentru Universitatea Craiova a înscris Vînă, în minutul 90.

Reghecampf se află într-un plin scandal cu fosta sa parteneră de viață, Anamaria Prodan, după ce aceștia au hotărât să se despartă. Reghecampf a găsit o femeie mult mai tânără, alături de care trăiește o adevărată poveste de dragoste, subiect care a stârnit un adevărat scandal cu fosta sa soție Anamaria Prodan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.