Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Regina Elisabeta a II-a, 'inspirată' de dovezile de apreciere şi bunăvoinţă exprimate de-a lungul domniei sale

dailymail.co.uk
Regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a declarat miercuri "inspirată" de dovezile de apreciere şi bunăvoinţă pe care le-a primit de-a lungul domniei sale, într-un mesaj adresat ţării cu ocazia sărbătoririi Jubileului său de Platină, relatează EFE.

Festivităţile care marchează al 70-lea an de domnie încep oficial joi, cu patru zile de celebrări în diferite domenii la care sunt aşteptate să participe milioane de persone din întreaga ţară şi din toată lumea, potrivit Agerpres.

"Mulţumesc tuturor celor implicaţi în reunirea comunităţilor, familiilor, vecinilor şi prietenilor pentru a marca Jubileul meu de Platină, în Marea Britanie şi în întreg Commonwealth-ul", notează regina într-un mesaj scris postat pe reţelele de socializare.

"Ştiu că multe amintiri fericite se vor crea cu ocazia acestor festivităţi", a precizat suverana în vârstă de 96 de ani.

Recunoscându-se "inspirată" de urările de bine primite, Elisabeta a II-a şi-a exprimat speranţa ca următoarele zile să fie un prilej de "reflecţie asupra a tot ce s-a realizat în ultimii 70 de ani" şi le-a cerut compatrioţilor săi "să privească spre viitor cu încredere şi entuziasm".

În paralel cu acest mesaj a fost dezvăluit un nou portret al reginei, realizat de fotograful Ranald Mackechnie, care o prezintă pe suverană zâmbitoare în cadrul unei ferestre a apartamentului său privat din palatul Windsor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.