Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Regina Elisabeta e foc și pară: Medicii i-au INTERZIS să mai consume cocktailurile alcoolice preferate

evz.ro
regina elisabeta

Regina Elisabeta a fost nevoită să renunțe la micile plăceri. Suverana a ajuns pe mâinile medicilor și a primit o listă de restricții.

Se pare că Regina Elisabeta are probleme serioase de sănătate. Aceasta a fost internată, acum ceva timp, într-un spital din Londra.

Suverana trebuie să țină cont de indicațiile medicilor și să renunțe la băuturi alcoolice. Specialiștii i-au interzis să savureze cocktailurile preferate, anunță b1.ro.

Demetri Walters, somelierul Familiei Regale, a specificat pentru DailyMail că alcool-ul afectează starea suveranei. Martini-ul fiind dăunător pentru articulațiile Reginei Elisabeta.

În locul băuturii preferate, Majestatea Sa poate să-și permită un pahar de vin. Medicii i-au permis câte un pahar.

Vinurile care ajung pe masa suveranei sunt alese cu multă atenție de somelierul regal. Demetri Walters a specificat că Majestatea Sa consumă foarte puțin alcool în ultima perioadă de timp.

Sunt tot mai multe voci care spun că Regina Elisabeta se confruntă cu probleme de sănătate. Se pare că viața suveranei e în pericol.

Majestatea Sa nu a mai putut să participe la ceremonia Sinodului General al Bisericii Anglicane. Acum ceva timp, suverana a fost internată și a ajuns sub vizorul medicilor. Problemele de sănătate, însă, nu au putut să o oprească să participe la botezul strănepoților săi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.