Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Regina Elisabeta se află sub supraveghere medicală: medicii sunt îngrijorați

mirror.co.uk
Regina Elisabeta II

Regina Elisabeta se află sub supraveghere medicală, în timp ce Prințul Charles se îndreaptă spre Balmoral.

Regina se află sub supraveghere medicală la Balmoral, după ce medicii au devenit îngrijorați pentru sănătatea ei, a precizat Palatul Buckingham, relatează The Independent.

Un purtător de cuvânt al Palatului a declarat: "Am fost la Palat: în urma unei evaluări suplimentare în această dimineață, medicii reginei sunt îngrijorați pentru sănătatea Majestății Sale și au recomandat ca aceasta să rămână sub supraveghere medicală. Regina rămâne confortabilă și se află la Balmoral".

O sursă de la palat a declarat că membrii apropiați au fost informați și a minimizat speculațiile potrivit cărora monarhul ar fi căzut, relatează Mediafax.

Miercuri, regina a fost nevoită să anuleze o întâlnire virtuală planificată cu miniștrii de rang înalt, după ce a fost sfătuită de medici să se odihnească.

Cu o zi înainte, ea a fost fotografiată în timp ce o numea pe Liz Truss în funcția de prim-ministru al țării, la castelul Balmoral, reședința sa din Scoția.

Truss a declarat că întreaga țară este fi profund îngrijorată de această veste. "Gândurile mele - și gândurile oamenilor din întreaga noastră Regat - sunt alături de Majestatea Sa Regina și de familia ei în aceste momente", a spus ea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.