Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Regina Elizabeth a II-a nu se abate de la insolita tradiție - Ce cadou vor primi angajații de Crăciun? Valoarea nu depășește 7 euro

evz.ro
regina elisabeta

Regina Elizabeth a II-a le va oferi angajaților săi de la palatul Buckingham din Londra același cadou de Crăciun, o budincă de la hipermarket în valoare de 6 lire sterline (7 euro), potrivit mirror.co.uk, scrie Mediafax.

Insolita tradiție de a oferi angajaților o budincă drept cadou de Crăciun a fost inițiată de bunicul reginei Elizabeth a II-a, regele George al V-lea.

Anul acesta, angajații reginei vor primi o budincă ce este comercializată de un mare lanț de hipermarketuri din Marea Britanie, Tesco.

Bătălia pentru Primăria Capitalei - Vlad Voiculescu, declarații NEAȘTEPTATE despre măsurile lui Firea: 'Nu sunt toate rele' / VIDEO

Cei mai vechi dintre cei aproximativ 1.500 de angajați ai reginei vor primi și vouchere de cumpărături, în valoare de până la 35 de lire sterline (41 de euro).

Toți angajații vor primi și o felicitare de la Elizabeth a II-a și prințul consort Philip.

În trecut, angajații de la palatul Buckingham din Londra, reședința oficială a reginei Elizabeth, au primit budinci de Crăciun de la branduri renumite, precum Harrods și Fortnum & Mason.

Însă, potrivit publicației Hello, regina dorește să facă economii, astfel încât a decis să comande de la Tesco, unde cea mai scumpă budincă are prețul de 6 lire sterline.

Toate cadourile sunt plătite personal de regină.

Regina Elizabeth a II-a va petrece Crăciunul cu familia la reședința sa din Norfolk.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.