Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Regina muzicii lăutărești' susține că a fost furată de pe stradă de Vali Vijelie, pe când avea doar 14 ani: mamei i s-a strâmbat gura

capital.ro
vali vijelie

Supranumită ”regina muzicii lăutărești” Mihaela Staicu susține că a fost furată de pe stradă, de căte Vali Vijelie, când avea doar 14 ani. Acesta ar fi dus-o la el acasă, acolo unde au locuit împreună timp de doi ani, după care relația s-a stricat. În urma ”răpirii” mama fetei a suferit un șoc și i-a paralizat o parte a feței.

”Am început să cânt la un restaurant din Militari, acolo m-a văzut Vali Vijelie! Toți muzicanții știu povestea, dar n-am facut-o eu publică. Eram doi copii, eu cântam, eram domnișoara, aveam doar 14 ani. Și el îi intreba pe băieți cine sunt, pusese ochii pe mine.

Ce crezi că mi-a făcut? M-a furat de pe stradă! A vorbit cu un prieten de-al lui, a pus totul la cale, m-a urmărit la colțul blocului și m-a furat! Am plâns, tata era plecat în străinătate, când a auzit mama i s-a strâmbat gura!

Eram copil, nu avusesem pe nimeni. M-a dus undeva aproape de Bolintin, in comuna Darvari. Nu ne-am casatorit cu acte, dar am stat impreuna vreo doi ani. M-a luat cu rachiu, mi-a facut fala, a adus toti lautarii.

Nu ne-am inteles ca nu ma lasa sa cant. Cred ca din cauza asta ne-am despartit, era vulcanic si foarte gelos. Asa ne-am despartit dupa doi ani si am intrat in relatie cu tatal fetei mele.”, a mai declarat Mihaela Staicu, informează CanCan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.