Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Regizorul Bryan Singer a fost de acord să plătească suma de 150.000 de dolari pentru a rezolva cazul în care este acuzat de viol

vanityfair.com
bryan singer

Regizorul Bryan Singer a fost de acord să plătească suma de 150.000 de dolari pentru a rezolva acuzaţiile potrivit cărora a violat un băiat în vârstă de 17 ani în 2003, scrie Variety, potrivit news.ro.

Cesar Sanchez-Guzman a intentat proces în decembrie 2017 în care îl acuza pe regizor de agresiune sexuală în timpul unei petreceri pe iaht în Seattle. Singer neagă toate acuzaţiile.

Cu ocazia unei informări care a avut loc miercuri, un administrator al procedurii de faliment a recomandat curţii să aprobe o înţelegere de 150.000 de dolari cu Singer.

Sanchez-Guzman a solicitat falimentul în 2014 şi datoriile au fost şterse. Administratorul procedurii de faliment a redeschis cazul în 2018, pe motiv că reclamaţia lui Sanchez-Guzman împotriva lui Singer nu au fost listate între bunurile sale şi că orice proceduri ar trebui să fie la dispoziţia creditorilor săi.

Bryan Singer, regizorul concediat al filmului "Bohemian Rhapsody", a fost acuzat de patru bărbaţi care pretind că ar fi avut relaţii sexuale cu el pe când erau minori.

Citește și: Doliu - O celebră actriță a murit

Într-o investigaţie care a durat 12 luni, jurnaliştii au stat de vorbă cu peste 50 de surse, inclusiv cu cei patru bărbaţi care nu au vorbit niciodată înainte despre experienţele lor cu Singer. Un individ a pretins că, la vârsta de 17 ani, a întreţinut relaţii sexuale cu regizorul în timpul unei petreceri din casa acestuia, în 1997. Altul pretinde că el şi Singer au avut relaţii sexuale în acelaşi an, la reşedinţa din Berverly Hills, pe când avea 15 ani. Ambii susţin că regizorul, care avea atunci 30 de ani, ştia că ei au vârste sub 18 ani şi deci sub vârsta de consimţământ în California.

Singer a fost concediat în timpul producţiei la filmul "Bohemian Rhapsody", în decembrie 2017. Directorii executivi au luat această decizie după ce tensiunile dintre Singer şi Rami Malek au început să se amplifice, cauzate de absenţele inexplicabile ale regizorului tot mai frecvente de pe platourile de filmare. Singer a negat acuzaţiile privind comportamentul neprofesionist şi pretinde că Fox i-a interzis să îşi îngrijească un părinte bolnav, precum şi să aibă grijă de propria sănătate.

Bryan Singer a fost înlocuit de Dexter Fletcher pentru ultimele filmări la "Bohemian Rhapsody", dar este încă creditat drept regizor unic al filmului, conform regulilor Sindicatului Regizorilor Americani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.