Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Regizorul John Singleton a fost spitalizat, după un accident vascular cerebral

guardianhelmets.com
accident vascular cerebral

Regizorul și scenaristul american nominalizat la premiile Oscar John Singleton, celebru pentru filme precum "Boyz N’ the Hood", "2 Fast 2 Furious" și "Shaft", a fost spitalizat după un accident vascular cerebral minor, potrivit thewrap.com, scrie Mediafax.

Regizorul a mers singur la spital, acuzând dureri la un picior, lucru confirmat de familia acestuia într-un comunicat emis la sfârșitul săptămânii trecute.

Singleton, în vârstă de 51 de ani, a suferit un accident vascular cerebral considerat de medici minor, după ce s-a întors dintr-o excursie în Costa Rica.

Familia cineastului a cerut să îi fie respectat dreptul la viață privată.

În ultimii ani, John Singleton a fost mai activ în domeniul televiziunii, fiind creatorul și producătorul executiv al serialului difuzat de postul FX "Snowfall", aflat anul acesta la al treilea sezon.

Citește și: O nouă piesă a grupului Florence + the Machine a fost lansată în serialul 'Game of Thrones' - VIDEO

A primit două nominalizări la premiile Emmy în 2017, pentru regia unui episod al seriei FX "The People V. O.J. Simpson: American Crime Story" și pentru documentarul "L. A. Burning: The Riots 25 Years Later".

"Vestea despre starea sănătății lui John ne-a întristat, dar știm că este un luptător", se arată în comunicatul postului FX.

Singleton, care a regizat filme precum "2 Fast 2 Furious" (2003) și "Shaft" (2000), cu Samuel L. Jackson, dar și videoclipul piesei lui Michael Jackson "Remember the Time", a primit două nominalizări la Oscar pentru filmul "Boyz n the Hood", în 1991. De altfel, la momentul respectiv, a fost primul afro-american, dar și cea mai tânără persoană nominalizată la premiul Oscar pentru regie.

După debutul de succes cu "Boyz n the Hood", Singleton a mai regizat producții precum "Poetic Justice" (1993), cu Tupac Shakur și Janet Jackson, thrillerul "Four Brothers", cu Mark Wahlberg, Tyrese Gibson, André Benjamin și Garrett Hedlund, precum și episoade din serialele "Empire", "American Crime Story" și "Billions".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.