Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Regizorul Ridley Scott a confirmat că va adapta filmele 'Blade Runner" şi 'Alien' în seriale TV live-action

filme, cinema, cinematograf

Regizorul Ridley Scott a confirmat într-un interviu radiofonic că va adapta două dintre cele mai cunoscute filme ale sale, "Blade Runner" şi "Alien", în seriale TV live-action, informează bbc.com.

Invitat în ediţia de luni a emisiunii "Today" a postului BBC Radio 4, înainte de lansarea celui mai recent film al său, "House of Gucci", celebrul cineast britanic a dezvăluit că a "scris deja scenariul pentru episodul-pilot al serialului 'Blade Runner'" şi că această producţie TV va avea 10 episoade.

Filmul original "Blade Runner", cu o acţiune plasată într-un viitor distopic din Los Angeles, a fost lansat pe marile ecrane în anul 1982 şi l-a avut ca protagonist pe actorul american Harrison Ford.

O continuare a acestei pelicule, "Blade Runner 2049", a fost lansată în 2017 şi i-a avut în rolurile principale pe Ryan Gosling şi Harrison Ford. Un serial de animaţie, "Blade Runner: Black Lotus", a avut premiera în această lună pe postul Adult Swim.

"Am scris deja episodul-pilot pentru 'Blade Runner' şi scenariul general, aşadar vom prezenta 'Blade Runner' ca un serial TV, care va avea cel mai probabil 10 ore", a declarat Ridley Scott.

"Iar cu 'Alien' se întâmplă ceva similar. Acum scriem scenariul pentru episodul-pilot de la serialul 'Alien'", a adăugat cineastul britanic, potrivit Agerpres.ro.

Filmul "Alien" din 1979 i-a avut în rolurile principale pe Sigourney Weaver şi Tom Skerritt şi a fost urmat de trei continuări oficiale, mai multe producţii de tip prequel şi un crossover "Alien vs Predator", alături de alte producţii derivate, precum benzi desenate şi jocuri video.

Anul trecut, directorul postului FX, John Landgraf, a dezvăluit că serialul TV inspirat din acest film SF va fi "prima producţie 'Alien' cu o acţiune plasată pe Terra".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.