Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Regizorul Stere Gulea, la gala vedetelor care nu au purtat mască: 'Suntem împărțiți între purtători de mască şi potrivnici ai ei. Totul devine politic'

rri.ro
Stere Gulea

Regizorul Stere Gulea, preşedintele juriului celei de-a 48-a ediţii a Premiilor Uniunii Cineaştilor din România (UCIN), a afirmat luni seară că spectatorii galei se împart între purtători de mască şi potrivnici ai ei, "totul devenind politic". La gală, toate vedetele au refuzat să poarte mască și nu au respectat nici distanțarea socială.

"Bună seara. Cam târziu. Vă mulţumesc în primul rând pentru răbdarea pe care-aţi avut-o, o aveţi în continuare. O să dau jos masca, din respect pentru cei care nu cred în nevoia ei, în ciuda faptului că eu cred în nevoia ei. Cam aşa stau lucrurile. Mi-am dat seama şi din sală că suntem împărţiţi între purtători de mască şi nepurtători sau potrivnici ai măştii. Eu... Totul devine politic. Asta-i problema la noi", a spus Gulea, la Gala UCIN 2020.

Citește și: Traian Băsescu, atac la Gabriela Firea: Cineva încerca să prezinte Podul Ciurel ca pe o mare realizare, iar podul nu-i terminat

Pe parcursul evenimentului, referiri la purtarea măştii a mai făcut jurnalistul Adelin Petrişor, care şi-a dat jos temporar masca pe scenă, iar regizorul Nora Agapi a purtat acest accesoriu inclusiv în timpul decernării premiului primit.

Gala s-a desfăşurat luni seară în sala Studio a Teatrului Naţional "I.L. Caragiale" Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.