Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reglări de conturi în Afganistan: Talibanii îl saltă de pe autostradă pe fostul comandant al armatei afgane și pe fiul său; un șef din servicii, arestat și el

Talibani aeroport

Militanți ai mișcării talibane l-au arestat pe fostul șef de stat major al Corpului 209 Armată "Shaheen", locotenent-colonel adina Muhammad Azad, a informat marți publicația Aamaj News.

"Împreună cu un fost ofițer guvernamental de rang înalt, talibanii i-au arestat pe fiul său și pe trei dintre rudele sale", se arată în articol, citând rudele fostului soldat.

Se remarcă faptul că Azad și rudele sale au fost arestați pe autostrada Baghlan-Kabul din districtul Mihak și duși în județul Khanjan din provincia Baghlan. Ulterior, talibanii l-au eliberat pe fiul și pe cele două rude ale fostului lider militar.

De asemenea, este precizat că o altă rudă a lui Azad, Behnam Rahimullah, care sub guvernul anterior a fost șeful departamentului de informații al Corpului 217 Armată "Pamir", a fost arestată de talibani mai devreme. Nu există informații despre soarta lui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.