Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Regret în PSD după ce deputatul Mihaela Huncă a demisionat: 'Este păcat că a ales această abordare'

psd sigla

Preşedintele organizaţiei judeţene PSD Botoşani, senatorul Doina Federovici, şi-a manifestat, miercuri, regretul faţă de demisia din partid a deputatului Mihaela Huncă, declarând, pentru AGERPRES, că Huncă ar fi trebuit "să continue proiectele asumate în calitate de parlamentar PSD". 

"Este păcat că doamna deputat Mihaela Huncă a ales această abordare şi nu a continuat să reprezinte interesele alegătorilor care i-au acordat votul ca reprezentant al PSD. Chiar dacă au existat diferenţe de opinii sau de poziţii exprimate pe anumite teme de conducerea partidului, mult mai important era pentru doamna deputat să continue proiectele asumate în calitate de parlamentar PSD. Orice alte discuţii pe acest subiect vor fi purtate în interiorul partidului", a afirmat Federovici.

Prima reacție din PSD după ce Gabriela Firea a cerut retragerea lui Liviu Dragnea: 'N-ai nicio șansă de reușită'

Deputatul Mihaela Huncă şi-a anunţat, miercuri, demisia din PSD. Printr-o postare pe Facebook, Huncă spune că nu poate fi de accord cu viziunea conducerii PSD al cărei unic demers politic "este acum o luptă absurdă, fără argumente şi fără folos pentru cetăţeni, cu toată lumea care i se opune". 

"Nu pot accepta sintagma 'două Românii', nu pot accepta scindarea societăţii, sunt împotriva oricărei bătălii fratricide şi cred cu tărie că rolul celor aflaţi la guvernare este să fie în slujba tuturor românilor. Din păcate, unicul demers politic al conducerii partidului este acum o luptă absurdă, fără argumente şi fără folos pentru cetăţeni, cu toată lumea care i se opune. Nu pot merge mai departe alături de această viziune. Şi, fiindcă mulţi alegători m-au învestit cu încredere pentru a-i reprezenta, nu voi alege să mă ascund în spatele biroului, bucurându-mă cu egoism de privilegii, ci voi încerca să dau viaţă, cu responsabilitate, tuturor iniţiativelor pe care mi le-am asumat în campania electorală", a menţionat Huncă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.