Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reimplantarea de ureter, șansa unei femei cu un singur rinichi de a-și păstra sănătatea

medic chirurg bisturiu operatie

"Mare noroc am avut că l-am întâlnit pe acest om, conf. dr. Constantin Gîngu, medic primar Urologie la Spitalul Clinic Sanador", mărturisește Laura C., din București.

"Eu m-am născut cu un singur rinichi funcțional, am aflat asta pe la 30 de ani. De atunci mi-am tot făcut controale generale regulate. La unul dintre ele, faimosul ginecolog Doru Herghelegiu, mi-a descoperit ureterul stenozat, aproape blocat din cauza unei endometrioze. Eram în stare gravă, nu realizasem asta, aveam rinichiul hipertrofiat, aproape dublat în volum. Am întrebat de un medic bun și așa l-am întâlnit pe dl. conf. dr. Gîngu. Cam anul trecut pe vremea asta...”, își amintește Laura.

”Cazul meu era și urgent, și complicat, pentru că peste aceste afecțiuni se suprapunea o talasemie minoră, ceea ce necesita o mare precizie la operație. Concret, domnul doctor mi-a făcut o reimplantare de ureter. N-au apărut probleme, complicații, recuperarea a fost rapidă. Atât de rapidă că la vreo trei săptămâni după intervenție am putut să zbor peste Ocean fără niciun risc."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.