Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Relațiile dintre SUA și Mexic, aruncate în aer: 20% TAXĂ pentru orice produs mexican / Replica: NO!

www.aldianews.com
Trump Mexic

Ministrul mexican de externe, Luis Videgaray, a repetat joi că Mexicul nu va plăti zidul pe care preşedintele american, Donald Trump, doreşte să îl construiască la graniţa dintre cele două ţări, adăugând că, "pur şi simplu, nu este negociabil", transmite AFP.

Vezi și: Liviu Dragnea, PRIMUL ATAC la guvern pe tema OUG a grațierii: 'Nu am înțeles ce vor să facă'

"Sunt lucruri care nu sunt negociabile, lucruri care nu pot şi nu vor fi negociate", a avertizat el în cursul unei conferinţe de presă, desfăşurată la Washington. "Faptul de a spune că Mexicul poate să plătească pentru zid este un lucru care, pur şi simplu, nu este negociabil", a adăugat el, potrivit Agerpres.

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, intenţionează să finanţeze construcţia unui zid la frontiera cu Mexicul impunând o taxă de 20% pe toate produsele venite din această ţară, a afirmat joi purtătorul de cuvânt al Casei Albe, citat de AFP. 

"Făcând asta, putem strânge 10 miliarde de dolari anual şi plăti cu uşurinţă pentru zid cu ajutorul acestui singur mecanism", le-a declarat Sean Spicer jurnaliştilor aflaţi la bordul avionului prezidenţial Air Force One la întoarcerea de la Philadelphia.

Citește și: Noul secretar al Apărării, James Mattis, este împotriva torturii

Noul preşedinte american a semnat miercuri directivele pentru demararea construcţiei unui zid de-a lungul imensei frontiere dintre Statele Unite şi Mexic, cea mai emblematică promisiune din campania sa.

Donald Trump intenţionează să finanţeze construcţia zidului de la frontiera cu Mexicul impunând o taxă de 20% pe toate produsele venite din această ţară, a afirmat joi purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Sean Spicer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.