Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Relansarea relațiilor SUA-UE - John Kerry în vizită la Bruxelles

politico.com
john kerry

John Kerry, emisarul special american pentru Climă, a efectuat, marţi, o vizită la Bruxelles, în cadrul acţiunilor de relansare a cooperării transatlantice după decizia preşedintelui SUA, Joseph Biden, de readerare la Acordul climatic Paris, notează mediafax.

John Kerry a fost întâmpinat de Frans Timmermans, vicepreşedintele executiv al Comisiei Europene responsabil de Acordul ecologic european. John Kerry a avut întrevederi şi cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, precum şi cu alţi oficiali UE, pe tema organizării viitorului summit ONU pe tema climei, programat în Glasgow în noiembrie.

"Parteneriatul nostru trebuie să se dezvolte. Ne confruntăm cu o criză extraordinară, deoarece ştiinţa strigă spre noi, iar în fiecare an apar noi dovezi. Anul trecut, cel mai călduros din istorie..., avem o criză, o criză climatică. Dar este şi un moment al celei mai mari oportunităţi probabil de la revoluţia industrială", a afirmat John Kerry, conform agenţiei Associated Press.

"Nu avem parteneri mai buni decât prietenii noştri de aici din Europa şi din Uniunea Europeană. Este important pentru noi să ne aliniem acum, despre asta discutăm, întrucât nicio ţară nu poate rezolva singură această criză. Va fi nevoie de toate ţările", a subliniat Kerry.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.