Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mitropolitul Clujului şi Ambasadorul Israelului în România au discutat despre reluarea pelerinajelor

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam David Saranga

Mitropolitul Andrei al Clujului a primit miercuri vizita E.S. David Saranga, Ambasadorul Israelului în România. În cadrul întâlnirii de la Reşedinţa Mitropolitană a fost abordat şi subiectul pelerinajelor.

„Excelența Sa, domnul David Saranga, l-a asigurat pe Înaltpreasfințitul Părinte Andrei de intențiile ferme ale Israelului de a semna un acord cu România pentru reluarea turismului”, anunţă mitropolia pe site-ul oficial, potrivit basilica.ro.

Citește și: EXCLUSIV Femeia care i-ar fi secretizat dosarul lui Dan Barna, angajată la Cabinetul vicepremierului USR-PLUS!

Părintele Mitropolit Andrei a vorbit despre vizitele sale în Israel și despre pelerinajele organizate în Țara Sfântă, „care dau posibilitatea credincioșilor să se închine la Locurile Sfinte, unde s-a arătat în lume iubirea și lucrarea minunată a lui Dumnezeu pentru oameni și prin oameni”.

Mitropolitul Clujului și-a exprimat, totodată, dorința de a reveni cât mai curând în acele locuri încărcate de istorie și spiritualitate.

Cei doi oficiali au discutat despre impactul pandemiei asupra vieții spirituale și nevoia oamenilor de a găsi repere în această perioadă.

Ambasadorul David Saranga este apropiat de ţara noastră, apreciază tradiţiile şi spiritualitatea poporului român. A vizitat numeroase mănăstiri din România pe care le-a promovat pe reţelele de socializare.

La finalul anului trecut, oficialul israelian s-a întâlnit cu Mitropolitul Banatului, Înaltpreasfinţitul Părinte Ioan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.