Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Miniștrii PNL vor fi sau nu remaniați? Robert Sighiartău, secretarul general al PNL: 'Am câteva nemulțumiri legate de câțiva ministri'

facebook.com
Robert Sighiartau

Remanierea unor miniștri din Guvernul Orban provoacă contraziceri la nivel public chiar în rândul conducerii PNL. Deși premierul Ludovic Orban, președinte al PNL, a calificat drept ”o minciună gogonată” informaţiile referitoare la remanierea Guvernului, ba chiar acuza presa de „fake news”, iată că spusele liderului liberal sunt contrazise chiar de un lider imporant din PNL.

Secretarul general al partidului, Robert Sighiartău, susține că remanierea este o variantă luată în calcul imediat după analiza internă ce va avea loc în luna iunie.

Astfel, secretarul general al PNL confirmă că va exista o discuție pe acest subiect în cadrul analizei guvernării după primele șase luni ale acestui an, în luna iunie, iar dacă se constată faptul că trebuie luate anumite măsuri, vor exista și remanieri.

Mai mult decât atât, Robert Sighiartău precizează în clar faptul că nemulțumirile lui legate de activitatea unor miniștri au fost expuse președintelui PNL și că toate aceste discuții legate inclusiv de remaniere vor fi reluate în ședința BPN-ului.

„Am câteva nemulțumiri legate de câțiva ministri sau felul în care ei au comunicat în această perioadă de criză. Au fost anumite bâlbe, anumite inadvertențe în comunicarea publică, însă aceste discuții le vom purta în interiorul Biroului Permanent Național și vom vedea dacă după aceste discuții vom concluziona și va fi chiar o remaniere în Guvernul României”, a declarat Sighiartău într-un interviu acordat ȘtirideBistrița.

Ce spune Ludovic Orban

„Nu există nicio discuţie în ceea ce priveşte remanierea guvernamentală. Toţi miniştrii pe care îi conduc sunt implicaţi la maximum în eforturile pe care le facem pentru a lupta împotriva epidemiei şi pentru a repune în mişcare economia”, a declarat premierul Orban,  la RomaniaTV.

Așadar, Ludovic Orban susține că nu se pune problema unei remanieri a Guvernului pe care îl conduce, în viitorul apropiat, mai mult, avertizează că va lua măsuri împotriva site-urilor de ştiri care au "dezinformat deliberat în acest sens".

Mai mult, Ludovic Orban insistă asupra faptului că nu are nimic să le reproşeze miniştrilor din subordinea sa și că dacă mai apare câte o greșeală, aceasta ar fi omenească.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.