Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Remanierea, în pericol: Liderii PSD nu au ajuns la o înţelege. Negocierile se reiau înainte de CEx (surse)

PSD

Social-democraţii se vor reuni într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD luni, 19 noiembrie, de la ora 11.00. Discuţiile de duminică, de la Parlament, nu au dus la o concluzie finală, astfel că luni, la ora 10.00, în biroul lui Liviu Dragnea va avea o ultimă şedinţă pregătitoare, la care vor participa preşedintele PSD, premierul Dăncilă şi câţiva lideri de filiale.

CITEȘTE ȘI: Cum a slăbit Andreea Esca 9 kilograme? Ce alimente a evitat

Pe lângă avanpremiera CEx-ului din biroul lui Dragnea, discuţii mai au loc şi pe parcursul nopţii, au precizat surse din partid pentru STIRIPESURSE.RO. Nu este exclusă nici organizarea unui al doilea CEx, după cel de luni, în care accentul se va pune pe sancţionarea Gabrielei Firea. Totuşi, liderii PSD doresc să tranşeze şi remanierea în şedinţa de luni.

Deocamdată, pe lista sigură a remaniaţilor sunt Paul Stănescu (Dezvoltare), Lucian Şova (Transporturi), George Ivaşcu (Cultură) şi Dănuţ Andruşcă (Economie).

Cei sigur de rămânerea în guvern sunt Lia Olguţa Vasilescu (care ar urma să fie mutată de la Muncă la alt minister), Petre Daea (Agricultură), Rovana Plumb (Fonduri Europene sau alt minister), Carmen Dan (Interne) şi miniştrii ALDE.

Alte discuţii despre ministere şi nume noi care ar putea intra sau reveni în Guvernul au avut loc anterior, fiind relatate de STIRIPESURSE.RO AICI.

Pe de altă parte, jurnalistul Radu Tudor susţine, pe pagina personală de Facebook, că liderii PSD ar fi stabilit remanierea lui Mihai Fifor, ministrul Apărării. "Inteleg ca la aceasta sedinta s-a decis schimbarea unuia din putinii ministri performanti : Mihai Fifor. Abia astept decizia de maine a marilor ganditori socialisti... Watch me!", scrie Radu Tudor.

CITEȘTE ȘI: Cum scapi de kilogramele în plus cu banalul LEUȘTEAN .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.