Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Remarcabil: Joe Biden nu uită și scrie o poezie an de an: pentru cine face acest gest

CNN
Joe Biden

Jill Biden, soţia preşedintelui SUA, a dezvăluit în talk show-ul actriţei Drew Barrymore că Joe Biden îi face cadou un poem la fiecare Crăciun, relatează News.ro. Drew Barrymore, care găzduieşte un talk show difuzat pe YouTube, „The Drew Barrymore Show”, a mers să cunoască cuplul prezidenţial la Casa Albă.

„În fiecare an, îmi oferă o poezie”, a dezvăluit Jill Biden, întrebată despre cadourile pe care le primeşte de la soţul ei de Crăciun. „Are o carte, pe care mi-a cumpărat-o şi în fiecare an scrie o poezie în ea”.

„Scrieţi chiar dumneavostră poezia?”, l-a întrebat Drew Barrymore pe Joe Biden. „Desigur. Sunt atât de multe de spus”, a răspuns el, strângînd mâna soţiei sale.

„Nu există cadouri mai bune decât cele pe care le-ai făcut singur, pe care nu le poţi cumpăra”, a spus actriţa. „Nu este suficient, dar ajută”, a răspuns cu umor preşedintele Statelor Unite, precizând că „adoră” să meargă la cumpărături pentru a găsi un cadou pentru Jill”.

Referindu-se la relaţia lor, Drew Barrymore îşi aminteşte că Joe Biden a trebuit să o ceară pe Jill de cinci ori în căsătorie, înainte ca ea să accepte. „Când am văzut-o prima dată, am ştiut că este ea”, îşi aminteşte Joe Biden, care spune că a cunoscut-o pe Jill în timpul unei întâlniri organizate de fratele său.

Sub presiunea celor doi fii ai lui, Beau şi Hunter, pe atunci în vârstă de 6 şi 7 ani, Joe Biden a cerut-o în căsătorie pe Jill. „Tată, ar trebui să ne căsătorim cu Jill”, i-au spus ei la unison.

„Trebuia să fiu absolut sigură că această căsătorie va funcţiona”, spune Jill Biden, explicându-şi ezitările. „Ei îşi pierduseră mama şi sora. Şi m-am gândit în sinea mea că trebuie să funcţioneze, pentru că deja pierduseră atât de mult".

Prima soţie a lui Joe Biden, Neilia, şi fiica lor cea mică, Naomi, au murit într-un accident rutier în 1972. Beau şi Hunter, care se aflau în maşina care a fost lovită de un camion, au fost răniţi. Pentru ei, Joe Biden a găsit puterea de a continua să trăiască. „Renunţasem să ies cu oricine”, spune el. „M-am îndrăgostit de două ori în viaţa mea şi de fiecare dată am ştiut imediat”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.