Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Remus Borza, COPLEȘIT de admirație pentru Klaus Iohannis: 'Este pentru prima oară când îl recunosc ca președinte al meu'

remus borza

Deputatul Remus Borza laudă public prestația președintelui Klaus Iohannis din Parlamentul European. Borza îl felicită pe Iohannis prin intermediul unui articol postat pe blogul său.

"Presedintele Romaniei Klaus Johannis a rostit un discurs in plenul Parlamentului European,reunit la Strasbourg.Felicitari d-lui Johannis pentru mesaj si atitudine.Este pentru prima oară când îl recunosc ca președinte al meu și al tuturor românilor, deși îmi doresc să-l recunosc ca atare în fiecare zi. A fost un discurs echilibrat al unui șef de stat care își apără țara, o promovează și o prezintă într-o lumină favorabilă. Este tipul de discurs pe care orice demnitar, cu atât mai mult președintele, indiferent unde s-ar afla în lume, la Strasbourg, Bruxelles, Berlin, Paris, New York sau Washington, trebuie să-l susțină. Reproșurile se fac în țară. Presedintele poate să-i cheme la Cotroceni în fiecare zi pe liderii partidelor politice,să se închidă cu toții într-o încăpere și să dezbată toate problemele în divergență, până cand iese fum alb pe hornul Palatului. Președintele este obligat la neutralitate politică și la obiectivitate. Președintele are rolul de a media între puterile statului și de a reconcilia statul cu societatea. Opoziția este cea chemată să critice și să sancționeze, prin mijloace democratice, derapajele și excesele puterii", a transmis Remus Borza prin intermediul unui comunicat de presă.

Citește și: Schimbare BOMBĂ în noua Lege a Pensiilor - Mii de pensionari, OBLIGAȚI să acționeze .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.