Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Remus Cernea, mesaj neobișnuit de Crăciun

Remus Cernea

Deputatul Remus Cernea a transmis, cu ocazia Crăciunului, un mesaj puțin obișnuit pentru majoritatea românilor. Le-a urat sărbători...vegane.

”Dragi prieteni, pentru mine fiecare zi este o sărbătoare iar cel mai bun lucru pe care îl putem face este să dăruim căldură, bunătate, energie pozitivă, compasiune, încredere și înțelegere în jurul nostru. Tocmai de aceea, perioada acelor așa-zise sărbători în care sunt chinuite și masacrate milioane de animale în numele unor tradiții extrem de discutabile, nu reprezintă pentru mine un moment de lumină, ci unul de gânduri de empatie și compasiune față de soarta acelor ființe vii care și-ar fi dorit și ele să trăiască. Astfel că vă urez sărbători vegane, așadar lipsite de produse alimentare de origine animală în farfurie, sau măcar vegetariene (fără carne) poate ca o fază de tranziție către veganism care reprezintă decizia morală de conștiință corectă (dar și sănătoasă), de a-ți realiza alimentația doar pe bază de legume, cereale și fructe”, a scris parlamentarul pe pagina personală de Facebook.

Remus Cernea a folosit și o fotografie pentru ca mesajul lui să fie și mai puternic.

cernea

”Fotografia pe care am utilizat-o pentru acest mesaj a fost realizată de către artistul fotograf Miluță Flueraș, unul dintre prietenii mei rockeri care au fost răniți în clubul Colectiv și căruia îi doresc însănătoșire grabnică!”, a mai scris deputatul.

Urarea mai puțin obișnuită, luând în considerare că în tradiția românească pe masa de Crăciun se află multe produse din carne: cârnați, tobă, lebăr ș.a.m.d.), a fost primită cu glume, comentarii ironice sau cu revoltă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.