Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Remus Pricopie, sarcastic după ce un deputat a schimbat 5 partide în ultimii 4 ani: 'Să se instituie un premiu anual consistent intitulat Traseistul anului'

Inquam Photos / Octav Ganea
Remus Pricopie

Un deputat a schimbat cinci partide în ultimii patru ani. Este vorba despre Eusebiu Manea Pistru, care și-a oficializat marți, în Parlament, transferul la PSD. Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, comentează sarcastic acest fenomen al traseismului politic.

A murit un star al muzicii house internaționale. Avea 49 de ani! Circumstanțele sunt încă neclare / VIDEO

„Cred că se impun două măsuri urgente:

1. să se acorde pensii speciale nu numai în funcție de numărul de mandate, dar și în funcție de numărul de partide în care au activat;

2. să se instituie un premiu anual consistent - cu bani de la buget, evident - intitulat „Traseistul anului”, un fel de Oscar al politicii de tejghea de pe Dâmbovița.

PS: Noi, cetățenii, putem să facem glume amare pe marginea acestui fenomen nociv din politica românească și mai putem să ne exprimăm dezacordul public și prin vot. Alte instrumente nu prea avem la dispoziție.

Pe de altă parte, cei care au instrumentele legislative prin care pot corecta acest deficit democratic (în principal partidele politice, parlamentul, guvernul) se fac că nu înțeleg problema, deci nu fac nimic.

La un moment dat, însă, acest fenomen va fi stopat, iar cei care l-au practicat / încurajat / tolerat vor plăti costul politic al lipsei lor de verticalitate”, scrie Pricopie pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.