Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Remus Rădoi: Acum 40 de zile, am semnalat fapte grave din Caracal în biroul lui Gheorghe Nucu (ex-secretar de stat MAI)

Playtech.ro
remus radoi

Afaceristul Remus Rădoi, patronul mai multor firme de pază, chemat să ajute poliţia în cazul crimelor din Caracal și care a acuzat marți că șefii poliției Caracal anunțau infractorii înainte de intervenții, a declarat miercuri la Antena 3 că a fost primit în audiență de fostul secretar de stat MAI Gheorghe Nucu Marin (demis după cazul Alexandrei) și că i-a povestit acestuia despre „fapte de o gravitate foarte mare” din Caracal. El a povestit cum a fost trimis apoi la șeful DGIPI Olt și că a mers în audiență și la șeful DGA:

  • Acum aproximativ 40 de zile am depus o cerere de audienta (la Gheorghe Nucu, secretar de stat la Interne), am fost la poarta ministerului. M-a primit (secretarul de stat de la Interne, n.red.), am povestit despre ce se intampla in Caracal si am fost sfatuit sa depun catre seful DGIPI Olt. Documentul il aveam redactat de acasa, cu toate informatiile pe care le aveam la acea data. Faptele semnalate erau de o gravitate foarte mare si mi s-a dat de inteles (in discutia cu Gheorghe Nucu de la Interne, n.red.) ca se va actiona cu celeritate. (Nucu - n.red.) mi-a spus ca e foarte grav si asteapta si raportul DGIPI si daca se confirma se va trimite un corp de control si se vor lua masurile care se impun.
  • Da (m-a indrumat spre seful DGIPI Olt, Catalin Dogaru). Merg spre acest om, imi spune ca si dansii erau la cunostinta despre ce relatam eu acolo. Din cunostintele mele, inainteaza acest raport catre MAI dar am constatat ca nu se misca lucrurile foarte repede. A venit un corp de control la Caracal si in momentul tragediei inca continuau controlul.
  • In opinia mea, nu (se rezolva ce-am semnalat, n.red). La (Catalin Ionita, seful DGA, n.red) am mers tot intr-o zi de audienta, am spus ca sunt lucruri grave, am fost primit la dumnealui.

Întrebat dacă a scris despre „o fratie intre oamenii legii si infractori” si despre „retele de trafic de minori”, acesta a raspuns afirmativ: 'Da'. „Am scris 4 foi”, a indicat el. Rădoi a precizat că numele lui Gheorghe Dincă nu apare în material.

Citește și: EXCLUSIV Sondaj comandat de ambasade, prezentat de Viorica Dăncilă în CEX PSD: clasamentul candidaților la prezidențiale .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.